Itt az idő megmutatni a Bajnok Ligájában, hogy gólgazdag meccseket is lehet játszani.

Nem igazán kívánhatunk jobb delikvenst ennél a két csapatnál. A regnáló Európa Liga bajnok, vagyis a Frankfurt ontja a gólokat a német pontvadászatban, Oliver Glasner nagyon ráérzett arra, hogyan csináljon gyilkos támadógépezetet potom pénzből. Kolo Muani nem csak gólokban, gólpasszokban is jeleskedik, de Lindströmöt és Kamadát sem kell félteni. Mario Götze személyében pedig egy rutinos BL játékos is a csapat rendelkezésére áll. Nem rossz a védelmük, a 21 bajnokin bekapott 29 gól egész jónak számít a Bundesligában. De most nem német csapat lesz az ellenfél.

Hanem a parádés formában futballozó Napoli. Spalletti remek munkája nyomán a bajnoki címük már borítékolható, ennek ellenére megalázóan simán intéznek el szinte mindenkit a Serie A-ban. Osimhen és Kvaratskhelia világklasszis formában, de Lobotka és Anguissa stabilitása is rendkívül fontos, hogy megfelelően működjön a gárda. Meret elit színvonalon véd, a Kim-Rrahmani védőtengely pedig áthatolhatatlan a gyámoltalan kiscsapatok számára. A legkevesebb gólt természetesen ők kapták Olaszországban, de ma nem a Speziával kell játszaniuk…

Nehéz megmondani milyen eredmény fog születni ezen a találkozón. Egyesek biztosak az 1X-ben, mert otthon nagyon stabilak a németek. Mások szerint a nápolyi henger alá kerül a frankfurti virsli, mert annyira ellenállhatatlanul játszanak a kékmezesek. Én nem jósolnék ma végeredményre. A két gólerős csapat vélhetően megmutatja, hogy nem csak 2.5 gól alatti meccseket lehet játszani a Bajnokok Ligájában. Gólgazdag találkozót várok, ahol az offenzívák fognak dominálni.

Ha muszáj lenne tippelnem: 2-3.

Eintracht Frankfurt - Napoli: Gólok száma - Felett/alatt tipp