Zsinórban 9 meccs! Zsinórban kilenc, amikor a Chelsea nem lőtt, csak maximum egy gólt. Egy olyan csapat, amelynek az értéke az egekben. Egy olyan klub, amely télen elköltött annyi pénzt, mint a másik 19 együtt. Egy olyan klub, ahol tényleg minden adott lenne, hogy jöjjenek a győzelmek, a gólok, a sikerek, de valahol ezek most elkerülik a Chelsea-t. Tényleg próbálták a keretet frissíteni, de pl. ott volt a BVB elleni találkozó is, rengeteg helyzet ziccer, lövés, és az Istennek nem akart összejönni a gól. Engem is sok-sok ezrestől fosztottak meg, egy nagyon frankó kis fogadásépítős cetlin egyedül a Chelsea gól hiányzott, de nem és nem és nem jött.

De nem jön már zsinórban kilenc találkozón, pedig voltak itt kupameccsek, gyengébb, erősebb ellenfelek, és mégse.

De milyenek a szériák? Előbb-utóbb megszakadnak, én pedig ott leszek.

A S'oton alkalmas ellenfélnek tűnik, ligautolsó, második legtöbb kapott gól, rossz forma, idegenben kell pályára lépni. Meg eleve a Southampton az az együttes, amelynek úgy szezononként van egy találkozója, amikor ordas nagy pofont kap. A hangulat is egészen pocsék lehet, legutóbb gólelőnyből és emberhátrányból sikerült kikapni a Wolves ellen, hát az az igazi művészet a PL-ben. Jó, ha egy Man. City megcsinálja, azt mondom benne van. De a Wolves???

Szóval elég kesze-kusza megint a Southampton, és hiába játszott egy nagyon dinamikus meccset a Chelsea FC a BL-ben a BVB ellen (rég láttam olyan jó összecsapást), ez a keret mély. Van lehetőség a rotációra, és a Chelsea-nek most már tényleg meccset kell nyerni, mert ha nem, az idényt lehúzhatja a WC-n, Így is fényév távolság a BL-t érő 4. pozíció, szóval nem nagyon lehet itt tartalékolni, ha ez a meccs úszik, végleg úszik a top4 lehetősége. Úgy vélem, van két gólt a Chelsea-ben.

Chelsea - Southampton: Chelsea által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp