Az Angers és a Lorient meccsével nyitom 2023-mat, ami nem gyenge, mert alapvetően a 12 egy tucat meccs ez, viszont apró értéket vélek felfedezni a v-ben. Itt a guruban csak óvatosan merem simogatni ezt a tippet, és DNB-vel nyúlok hozzá, így csak hazai siker esetén bukom.

Az Angrers egyébként nekem az előző idényben nagy kedvencem volt, ahogy megmarták a Lyon-t öröm volt nézni, és öröm volt nézni a nyertes tippeket a meccs után. Ott picit első látásra beleszerettem ebbe a csapatba, és nyertem még vele párszor, aztán a kapcsolatunk talán pont jókor fáradt meg. Az az Angers már a múlté, épp most néztem Cho-t a Sociedadban, annak a csapatnak pár építőkövét, alapkövét vették ki, és ha a tabellára nézünk, látjuk ez 'eredményét'.

Az Angers full utolsó, gólt alig lő, de legalább kap bőven.

Tudjuk, vagy ha nem tudjuk, akkor írom, hogy idén a szezon végén a franciák a ligákat picit átalakítják, és kevesebb csapat lesz az élvonalban, ami miatt 4 együttes automatikusan kiesik. Nesze neked. Az Angers helyzete így még kellemetlenebb, mert hátulról a 3. már alapesetben osztályozót ért volna, most meg az utolsó 4 kizúg.

Menni kéne előre, de ez a csapat így nem igazán működik.

A Lorient vendégként építhet a kontrákra, és építhet pl. a pontrúgásaira. A Lorient az egyik legtöbb gólt szerző csapat pontrúgás után, míg az Angers a legtöbb gólt kapó csapat, ha pontrúgásokról van szó. Sérült, eltiltott is van bőven hazai oldalon, szóval ha a vendég csapat nem csapja szét magát 31-én, akkor itt én inkább a vendég oldalon látom az értéket.

Egy dolog mond ellent ennek, hogy a két együttes meccsein a vendég együttes szinte soha nem nyer. De ez az együttes zsinórban 8-szor kapott ki, utolsó 5 meccsén max egy gólig jutott. A Lorient a vb előtt megzuhant, és most a restartnál is kikapott a Montpellier-től, de azért életképesebb együttes. Így DNB-vel is elég pofás odds, így nincs értelme rizikóznom most a sima v-vel. Fogalmam sincs, Boufal és Ouhani lesz-e már, de utóbbiért szerintem sorban állnak a top csapatok, ha játszhatna is, lehet, hogy nem kockáztatják meg a sérülését, az ő vételára a vb alatt 3,5 millió euróról 15 millió Euróra nőtt, de nem lennék meglepve, ha 20 felett váltana klubot...

Angers - Lorient: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp