Az MTK meccse újra érdekes lehet számunkra. A Gyirmót ugyanis nem könnyű ellenfél, a vasárnapi direkt meccs lesz a feljutásért. Aki veszít tetetem hátrányba kerül a feljutó helyektől.

Az MTK Kazincbarcikán is egy vicc volt. 2-0-ra elhúzott a Barcika, majd feltámadtak a kék-fehérek, megfordították a meccset 3-2-re, de nem tudták kihúzni-kivédekezni (értjük? kivédekezni egy újonc csapat ellen), így a 86. percben kiegyenlített a Barcika ellenük. Botrányos ez a védelem, akárhogyan is áll fel. Szerintem a másodosztály leggyengébb védekezését produkálják. Ráadásul ott a kapuban Somodi, aki képtelen a bravúrra, pontrúgások után rendre kapitulál. Ez a csapat egyetlen mérkőzést hozott le kapott gól nélkül, méghozzá a Mosonmagyaróvár ellen! Vicc. Ha a Gyirmót nem lő két gólt, akkor egyet sem.

Várhatjuk-e, hogy a Gyirmót ellen clean sheet-et csinál Somodi? Neeem. Ráadásul a Gyirmót szeret játszani a Hungária körúton, jó meccseket szoktak lehozni. Ne felejtsük el azt sem, hogy vendégként a Gyirmót még veretlen! Ezért érzem csalókának az MTK győzelemre adott 1.85-ös szorzót! Szerintem itt nem elképzelhetetlen egy meglepetés eredmény.

Én úgy látom, nem lesz túlzott taktikázás. Ha a két csapat az első két helyen állna, akkor oké, várható lett volna egy biztonsági játék, de úgy, hogy a 4-5. helyen tanyáznak, így csak a három pont az elfogadható számukra. Ezért tehát én inkább várok nyílt támadójátékot, sok gólt. A mérkőzést adja a tévé is, tehát itt nem lehet alibizni. A négy gólra adnak egy pofás kis szorzót, én ezt vállalom be.

MTK Budapest - Gyirmot FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp