Az esti két meccs izgalmasnak ígérkezik miután bármilyen meglepő de még a lőtt gól nélkül álló Mexikóiak is továbbjuthatnak az utolsó helyről. Ehhez viszont nem elég győzniük, kikellene ütniük a vb meglepetés csapatát a szaudiakat vagy pedig kiszurkolni a lengyel sikert. Hogy melyikre van nagyobb esély azt nehéz megmondani, papíron egyikre sem..

Lényeg a lényeg ennek a meccsnek az eredménye erősen függni fog a másiktól. Amíg pedig Szaúd-Arábia nem vezet (és valószínűleg nem fog) vagy Mexikó nem lép meg három góllal amire szintén kicsi a sansz, addig itt mindkét csapatnak jó a döntetlen vagy inkább egyik csapatnak sem rossz, és erre később visszatérek..

Így nagyon óvatos kezdést várok a csapatoktól. Amúgy sem kápráztattot el eddig egyikük sem a támadójátékával, annak ellenére hogy a világ két legjobb támadója játszik egyik illetve másik oldalon(Messi, Lewa).

A lengyel szupersztár nem játszik top formában, bizonytalakodott és kihagyta a büntetőt Mexikó ellen, ziccert rontott a szaudi csapat ellen a hajrában. Igaz hogy lőtt egy gólt, de azt ajándékba kapta a védőktől. Azt pedig tudjuk ha ő nem alkot valamit akkor Lengyelország megvan lőve, nélküle a vb-n sem lennének kint.

Messi hasonlóan visszafogott. Gól gól passz volt a mérlege a legutóbbi meccsen akár csak Lewanak, de tudna ő ennél sokkal jobb teljesítményt nyújtani. Argentína úgy nyert Mexikó ellen hogy összesen két lövése talált kaput egy olyan meccsen amit mindenféleképpen nyerni kellett, más kérdés ezekből gól lett. Ezek után mi lesz ma, ha adott esetben a remi is megfelelő és kéz a kézben juthatnak tovább?!

A világbajnokságon sajnos rengeteg gól nélküli első félidő volt, ez szerintem ma plusz egy ilyen meccs lehet.

A csoport második megszivja a győzteshez képest a kieséses szakaszban hiszen a francia csapat majd Anglia jöhet szembe, de most elsődleges cél a továbbjutás lehet.

Tipp Ht 0 0

Lengyelország - Argentína: Félidő - Mérkőzés tipp