Létezhet olyan, hogy a világbajnoki címvédő Franciaország a Nemzetek Ligája "A" diviziójában az első három fellépését győzelem nélkül tudja le?

Én abból indulok ki, hogy nem.

Szegény Didier Deschampsot édesapja halálhíre szomorította, így kellett a csapatot felráznia a dánok elleni sokk után, a hazai vereséget követően. Splitben a Poljudban pedig egy teljesen kicserélt tizenegyet futtatott ki a gyepre, de ez nem véletlen, szükség van a rotálásra, ha 12 nap alatt kell négy éles válogatott meccset lejátszaniuk. A "B" együttes végül sokáig őrízve az 1-0 -ás előnyt, egy elszenvedett tizenegyes miatt végül csak egy remire volt jó.

Most azonban visszatérnek a legnagyobb ászok, Benzema, Mbappé, Griezmann.

Nálam ez azt jelenti, ezt a kilencven percet már mindenképpen nyerni szeretnék a franciák, nem szeretnének kellemetlen helyzetbe kerülni és kiesni a "B" divizióba.

Ausztrila Ralf Rangnick vezetésével egy bódító győzelmet aratott nyitányként Eszéken a horvátokkal szemben, de a dánok, bár a szerencse is velük volt, már soknak bizonyultak Arnautovicéknak.

Az osztrákok nagy lövő kedvvel rendelkeztek, tizenhétszer próbálkoztak a dán dinamitok ellen, de csak egy ért célba, most abban bíznak, hogy a célzóvízre is rátalálnak a gallokkal szemben.

Ausztria megint fejlődőben van, de a legnagyobbakkal szemben lehet érezni még kevés ez a társaság, ami az összeérés utolsó fázisában tart.

A franciák a legmagasabb szintet képviselik, és az a helyzet, hogy nyeretlenül érkeznek, csak még motiváltabb "Les Bleus" játékosokat fog jelenteni, ennek a levét pedig a sógorok fogják péntek este meginni.

Ausztria - Franciaország: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp