A nagyobb és izgalmasabb kérdések a honi futballban nem az élvonalban, hanem a másodosztályban a Merkantil Bank Ligában maradtak így májusra.

A Vasast már senki sem előzheti meg, Kuttor Attila végül pár keserves második vonalos szenvedés után vissza viszi a legjobbak közé az Angyalföldieket és az új stadionjuk is bemutatkozhat végre az élvonalban.

Addig a második helyért még öldöklő harc folyik a Kecskemét és a Diósgyőr között, amibe a Vukmir-saga is alaposan beleszólt és a szépen haladó Szeged-Csanád ki is szállt egy-kettőre a feljutásért zajló harcból, addig a surranó pályán a széktói lilák kerültek a legkedvezőbb helyzetbe.

A Kecskemét a harmadik osztályból frissen feljutva a középmezőny elejét, a biztos bent maradást célozta meg az idény előtt, ehhez képest túlszárnyalták a képzeletüket, de az igazgatójuk is azt nyilatkozta állnak elébe az NBI -es feladatoknak, ha valósággá válik.

Mindenesetre a Szabó István vezette KTE bomba formában van, szórja a gólokat és ami a legfontosabb nyeri a meccseket, az utolsó öt kulcsmeccsen négy győzelem mellett egy nyíregyházi 2-2 jött össze, emellett a Diósgyőr pedig bőszen hullajtotta a pontokat ...

Ezt a szituációt meg kell lovagolniuk a liláknak és most egy kiesőjelölt ellen, a Doroggal szemben van lehetőségük közelebb kerülniük az áhított (most már) céljukhoz.

Fenyvesi László a Dorog edzője sincs jó kedvében, az együttese maga alá került az utóbbi hetekben és a kiesés szele is erősen megcsapta őket.

A KTE sokak által a legjobb fizikai állapotban lévő együttese, önbizalommal telve mennek Dorogra és a tavaszi szezonra kippukadó ellenfél ellen szerintem ma is bezsebelik a három pontot!

Dorogi FC - Kecskeméti TE: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp