Kár szépíteni, egy kiesési rangadón kell bizonyítania a vendég Fehérvárnak, hogy jobbak, mint aktuális ellenfelük. Ki gondolta volna ezt pár hónappal ezelőtt, amikor még mindenki bajnokesélyesnek látta a fehérvári alakulatot, most pedig ott tartunk, hogy ha nem kapja össze magát a vendégegyüttes, akkor akár még a kiesés ellen is küzdhetnek.

Azért szerintem túlzás azt állítani, hogy valóban lehetnek majd kiesési gondjaik, de jelen helyzetben ezt lehet látni. A két együttes között négy pont van, az utolsó helyezett Gyirmót 25 egységgel áll, míg a vendégek 4 ponttal többel.

Nagyon kell a fehérvári csapatnak a győzelem, mert lassan már a rekordokat döntögetik, már ami az egymás utáni vereségeket illeti. Zsinórban hatnál járnak, az edzőváltás sem hozott eredményt. Szabics helyét Michael Boris vette át, aki hatalmas nagy baklövés volt, négyből négy vereséggel kezdett. A csapat már negatív gólkülönbséggel áll, nemzetközi kupára sincs esélyük, mivel az ETO kiverte őket a kupából.

Ezt a találkozót muszáj nyerje a MOL csapata, mert nagyon könnyen nagy bajban találhatják magukat. Ha a Gyirmót csapatát nem tudják megverni, akkor nem tudom, hogy kit szeretnének. Nehéz mérkőzés lesz, mert a Gyirmót nem sokkal rosszabb, mint a Fehérvár, mindössze két győzelemmel van több nekik. Keveset kap a Gyirmót, az ötödik legkevesebbet, míg a vendégek a negyedik legkevesebbet rúgják. Jól mutatja ezt, hogy a fehérvár csak annak köszönheti jelenlegi helyzetét, hogy korábban feléjük billent a mérleg nyelve, mostanában pedig már az ellenfelek felé.

Egymás elleni mérkőzéseiken a mérleg 0-1-7, ami sok jóval nem kecsegtet a hazaiak részéről, viszont ha valamikor, akkor ma lehet esélyük arra, hogy megszerezzék első győzelmüket. Én ebben mondjuk nem hiszek, szerintem megszakad a fehérváriak rossz sorozata és Boris megszerzi első győzelmét a vendégek kispadján.

Gyirmot FC - MOL Fehérvár: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp