A mai napon rendezik az elődöntőket a Montpellierben zajló ATP 250-es tornán.Filip Krajinovic és Alexander Bublik párharcára is sor kerül. A világranglistán egymás mögött áll a két fél. Azonban nem csak ez a hasonlóság kettejük között hanem fizikai adottságaik és stílusukban is vannak közös pontok.

A szerb menetelése a sorsolását látva papírforma vagy inkább kötelező győzelmek sorozatát figyelhetjük meg. Popyrint leszámítva inkább challenger tornába illő skalpokat gyűjtött Filip itt Franciaországban.Látva az elmúlt hónapok teljesítményét eléggé meglepő ez a szorzó Krajinovicra,mert nem szolgált rá ilyen hízelgő esélyekre.

Joggal merülhet fel bárkiben,hogy a kazah mivel érdemli ki az esélyes jelzőt.Az ok egyszerű,az nem más ,mint a tudásbeli különbség. Krajinovic egy jó iparos még Bublikban ott van az a bizonyos szikra.A kazah legnagyobb gyengesége saját maga hiszen a hangulata befolyásolja a játékát nagy százalékban. Ezen a tornán tőle szokatlan módon küzd. Bautista legyőzése szerintem olyan hitet és lendületet adott számára amivel a torna győzelemet is megszerezheti.

Kulcsfontosságú lesz hogy az első szett Alexanderé legyen,mert akkor minimális esélyét látom,hogy kikapjon. Ha elbukja az elsőt nehéz dolga lesz és nem a szerb miatt hanem,hogy fejben összeszedje magát és koncentrálni tudjon az előtte álló feladatra. Bár Filip sem egy kőszikla ami a stabilitást illeti ami a mérkőzést tekintve még inkább a kazah felé billenti a mérleg nyelvét. Mivel az elődöntőig eljutott Bublik ezért ha ez nem motiválja akkor nem tudom mi.

Krajinovic, Filip - Bublik, Alexander: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp