Mindkét csapat rengeteg döntetlent játszik, viszont mostanában nem ez az eredmény dominál a mérkőzéseiken.

A Brighton a kilencedik, a Crystal Palace a tizenkettedik helyen áll a húsz csapatos bajnokságban. 6-9-4-gyel áll a hazai együttes, 20-20 rúgott és kapott góllal. Nagyon kirívó eredményük nincs, egyedül a Manchester Citytől kaptak ki odahaza 4-1-re, de ott is csak a helyzetek számában maradtak alul, majdhogynem ugyanannyit birtokolta a labdát a City, mint a Brighton. Kiegyensúlyozott csapat a hazai, hazai pályán 3-3-3-mal állnak. A kilenc mérkőzésből négy alkalommal is rúgott gól nélkül hagyták el a pályát, de ebben van két gól nélküli döntetlen is.

A Crystal Palace idegenben nagyon gyenge, 1-3-5-tel állnak, 9-18-as gólaránnyal. Kiemelendő, hogy azt az egy győzelmet épp a Manchester City ellen szerezte a csapat, 2-0-ra tudtak nyerni Manchesterben. Összességében 29-30-as gólaránnyal állnak, 5-8-7-es mérleggel.

Mindkét együttes továbbjutott a múlt héten a FA kupában, a hazaiak a WBA-, a vendégek a Millwall otthonában. Majd egy hetet pihentek a csapatok és sok hiányzója egyik csapatnak sincs, így vélhetően majdnem a legerősebb kezdő tizenegyek léphetnek pályára. 2017 óta majdnem minden egymás elleni mérkőzésükön szerzett mindkét együttes gólt, tavaly előtt volt egy 1-0-ás Crystal Palace győzelem ugyanebben a felállásban (10/9).

Nagyon sok tippem van a mérkőzésre, azonban a legerősebb az a mindkét csapat betalál opció. Ugyan a hazaiak keveset rúgnak és kapnak, de a vendégek mérkőzései mostanában bővelkednek gólokban. Lehet, hogy kicsit kockázatos tipp, de én mégis azt gondolom, hogy ezen a találkozón lehetnek gólok.

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp