Holnapután lesz, de gyorsan megírom, mert már most esik a szorzó. Már alapesetben is ez a szerbként szereplő magyar és horvát közötti meccs nálam sima dalmát sikert jelent. Mikor azt mondom, hogy kemény pálya, akkor ez a vélemény csak megerősödik és látva az összteljesítményeket, szinte biztos vagyok Cilic győzelmében.

Cilic tipikus gyors pályás teniszre termett. két centi híján két méteres magassága automatikuson generálják a nagy és pontos adogatásokat. Magassága ellenére remekül mozog, így az esetlegesen hosszabb labdamenetektől sem riad vissza. Az első körben, picit érződött az idény eleje, de Monteirot így is sikerült két szettben megoldania.

Györe Laci, azt ghozta amit vártam, Moutet végig irányított ellene, az már csak francia balgaságán és hülyeségén múlott, hogy nem ő került a következő körbe. Szett és break előnyben, Djere többszöri ápolása után, Moutet érthetetlen módon hagyta visszaengedni a semmiből a szerb-magyart, majd elbukta a második szettet. Ekkor egy szépen elejtett "Fuck You" a székbíró felé és default ... Leléptetés. Az eszement gall nem is tudom mire gondolt ...

Nos így van itt Djere és várja a Cilic elleni meccset, ahol alapesetben egy Moutet - Cilicnek kellene lennie.

Djere elvétve nyer meccset évekre lebontva kemény pályás fellépéseken. 2016 -tól nézve sorba, ennyi sikere volt: 1, 2, 3, 2, 2. Most, így a Moutet kizárással megvan már a kettő és nem egy kemény pályás Grand Slam bajnok ellen fogja gyarapítani a taraflexes sikerei számát. Szorosabb szettekben, de a tapasztalt horvát továbbjutását várhatjuk.

Djere, Laslo - Cilic, Marin: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp