Tavaly is remek szezont futott a Wolfsburg, Glasnerrel elcsípték a negyedik helyet és most az új edzővel Van Bommellel is tartják az irányt.

A Bajnokok Ligája szereplés a jutalom, hétközben megkezdve a szereplést a friss francia bajnok Lille otthonában értékes egy pontot szereztek egy gól nélküli 0-0 után úgy, hogy a 62. perctől emberhátrányban futballoztak.

A bajnokságban ennél jobb rajtott el sem képzelhettek, négyből négyet húztak be a Wolkswagenesek. Odahaza a Bochumot és a Lipcsét szűkös 1-0 -ra győzték le, idegenben pedig két gyengélkedőt az újonc Fürthöt és az akkor gödörben levő Herthat múlták felül.

A következő érkező rivális is megoldható feladat. A tavalyi Frankfurtra ezt nem lehetett volna mondani, de talán az Eintracht gyengült meg a leglátványosabban, főleg André Silva hiánya okoz látványos problémákat. A tavaly rendre gólzuhataggal szolgáló Eintracht idén szenved az előrejátékot tekintve. A Bundesliga nyitányon a Dortmund vendégeként képesek voltak 2 rúgott gólra, ám az csúfos 2-5 -ös eredménnyel társult, azóta maximum egy rúgott gólra futotta a fekete mezesek erejéből.

Egy topon lévő, szárnyaló BL résztvevő csapatot láthatunk a saját pályáján fellépni. A keddi Bajnokok Ligája szereplés is kezelhető, hiszen a fáradtság nem jelenthet problémát majd öt nap távlatából. A másik oldalon egy szenvedő, az igazi játékát kereső és jelenleg kieső pozícióban állomásozó vendégségbe érkező Frankfurt. Ezek után a tények után és látva az utóbbi hetek teljesítményeit csodálkoznék, ha Bommelék nem tudnák otthon tartani az újabb három pontot.

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp