Egyszer volt Budán kutyavásár, meg Pesten is, mondhatják a Slavia játékosai. A prágai srácok valószínűleg nyerni jöttek a Fradihoz, gólokat lőni, eldönteni a továbbjutást, ehhez képest lógó orral, kettővel a zsákban mentek haza. Mármint két kapott góllal, melyek közül az egyik szebb volt, mint a másik. Nekem mondjuk az öngól tetszett, a felpattanó, amikor a vakond kidugta a fejét a Groupama gyepéből, és bebólintotta :D

Mezőnyben amúgy a Fradi nem volt jobb, sőt. A Slavia birtokolta többet a labdát, de ez nem idegen a Fraditól. Viszont kétszer annyi lövése volt a Prágának, csak amíg ők mindent kihagytak, addig az FTC bemákolt két gólt. Viszont az a fojtogató letámadás ott kinn Prágában ég fojtogatóbb lesz, és ha elfogy a levegő, akkor jön a baj. Ez egy erőnlétileg igen acélos gárda, viszont az az öngól azért nagyon megtörte őket. Aludtak rá párat, és nekik kettőt minimum lőni kell. A 2-0 a 3-1 a 4-2 ugyanúgy ráadás ér, de szerintem a Slavia a hosszabbítást simán aláírná. A Fradi meg védekezni fog, szerintem az első 20-25 perc lesz a kulcs, mert akkor a Slavia mindent bele fog adni, hogy gólt lőjön.

Nem int FTC-fan, vagy mint magyar fociért szorító emberke mondom, de előbb utóbb az FTC szerencse szériája is véget ér. Az előző kavlis sorozatban is volt mákunk bőven, most sem panaszkodhatunk, már akár a sorsolásra sem. Aztán az a fura öngól... Egyébként így visszagondolva Tokmac nem igazán van formában, ez sem jó dolog. Visszapörgettem itt rengeteg meccset, ezt a Slaviát otthon ilyen Arsenal meg Leverkusen verte, de ezek top bajnokságok top csapatai. Félő, hogy a Slavia nyomását még egyszer nem bírja el az FTC, ráadásul akkor már a szurkolók a Prágát segítik.

Slavia Prága - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp