Én ettől a csörtétől valami eszement nagy adok-kapok meccset várok! Mindketten az első körben gyakorlatilag földbe döngölték ellenfelüket! Humphries most már major-tornán is visszavágott James Wadenek a márciusi UK Openen elveszített döntőért, míg Ratajski a karrierje leszálló ágában lévő, észak-ír Brendan Dolant intézte el kegyetlenül!

Sajnálom, hogy ez a párosítás már a nyolcaddöntőben összejön, mert az eddig látott produktumok alapján simán beleillene akár egy elődöntős ütközetnek is a csörte! Nézegettem, hogy mire mentek ketten egymás ellen az utóbbi időben. Hát igazi, major-tornás megmérettetésük nem volt, mindössze kisebb versenyeken (Players Championship, Home Series) gyapálták egymást váltakozó sikerekkel, így abszolút nem meglepő tehát, ha a bukik teljesen egálban mérik a kimeneteles oddsokat (1.90-1.90).

Ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy melyikük nyerheti meg ezt a pikáns csatát! Viszont én egyértelműen magas színvonalat várok mindkettejüktől, ahol a tömeg záporozni fog a táblába! Mindketten tudják szórni: Humphries Wade orra alá szám szerint 8 maximális értéket pörkölt oda (többször volt, hogy egy leg alatt kettőt is), míg Ratajski 5 darabot küldött a T20-ba! Mindez számunkra teljesen jó mennyiség, amennyiben megcélozzuk a 10.5 overes határt összetett 180-ak tekintetében! Nem beszélve arról, hogy itt már 11 nyert legig tart a mérkőzés 10 helyett! S ha számolunk még egy esetleges szorosabb befutóval, ahol ne adj Isten kimaxolják a leg-számot, s hosszabbítás következik, akkor aztán semmi sem állhat reményeim szerint a nyertes fogadás útjába!

Humphries, Luke - Ratajski, Krzysztof: 180-asok száma - Felett/alatt tipp