A "magyar" csoport favoritja Anglia Tiranaba látogat. Kis mizéria miatt majdnem elmaradt a meccs, a stadion környékbéli vasasztalok "létezése" miatt, de mint kiderült nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek a storynak, így vasárnap a szkipetárok kifuthatnak a gyepre a három oroszlánosokkal szemben.

Anglia mind a Vb, mind az Eb selejtező sorozatokat uralja, a csoport küzdelmeket rendre minimális ponthullajtás mellett teljesítik, így van ez Garreth Southgate irányítása mellett. Pénteken San Marino ellen egy laza ötössel rajtoltak, és ezt a formát az albán fővárosban is tarthatják.

A Myrto Uzunit is Andorrában latba vető albánok műfüves pályáralépéssel a lábukban, utazással a hátuk mögött, fáradtan fogadják az angolokat. Egyetlen, Lenjani bombájának köszönhetően három ponttal rajtoltak egy igazán nyögvenyelős találkozón.

Bár Albániát nem szokták megszórni, ha nagy csapat érkezik azok rendre magabiztosan kapott találat nélkül hozzák le a tiranai fellépéseket. Az elmúlt két évben a franciák és a törökök is könnyed kettő nullával léptek le innen, hasonlóra számíthatunk az angolok esetében is.

Nagyon nagy a különbség a két társaság között, mind játékosállományban, mind csapatként ég és föld. Anglia balkáni túrái több, mint szuperül sűltek el az elmúlt években. 2019 ben Bulgáriának 6-0, Koszovónak 4-0, Montenegrónak 5-1 -t osztottak ki. A Balkan Tourt folytathatják most Sterlingék, akik ha mmost nem is 5-6 gólokat, de hármat Albániának is könnyen pöccenthetnek majd, aztán jöhet a lengyelek elleni nagy derbi.

Albánia - Anglia: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp