Talán az egyetlen fogadható mérkőzésre kerül sor az NB2-ben, ahol a Pécs fogadja a Csákvárt. A pécsiek honlapját böngésztem, és úgy tűnt, a mecsekiek komoly meccsnek tekintik.

A Csákvár nagyot küzd a bennmaradásért, ezt mutatja, hogy a tavaszi szezonban nagyon szép eredményeket produkált eddig. A Vasas ellen 3-2-re kaptak ki, Ajkán izgalmas 2-2-re végeztek, majd a Kaposvárt verték simán 2-0-ra úgy, hogy egy félidőt emberhátrányban játszottak. Közben a Paks ellen is pályára léptek a Magyar Kupában, ahol szintén 3-2-re kaptak ki. Visinka Ede edző támadólag küldi pályára a csapatot, amely láthatóan az eredményekben is megmutatkozott.

A Pécs hektikusabb, hol látványos focit játszik, hol meg szenved. A győri vereséggel vélhetően elúszott a feljutási álmuk, nagyjából a 3-6. hely valamelyikén végezhetnek. Ez is szép eredmény, mivel tavaly még NB3-as csapat voltak. A hektikusságot tavasszal az eredmények jelzik: Győrben 2-1-es vereség, majd hazai pályán 4-2-es siker a Kazincbarcika ellen, ezután pedig 1-1 Békéscsabán, ahol a tíz ember ellen játszó lilák ellen nem sikerült bepréselni a győztes gólt. A Magyar Kupában azonban ciki 1-0-s vereséget szenvedtek a Mecsekalján a Haladás ellen.

Legutóbb a Csákvár a Kaposvár ellen egy félidő alatt rúgott kettőt, majd Posztobányi Patrik kiállítása miatt visszavett a támadójátékból, lényegében ráült a csapat az eredményre. Ha nem következik hasonló dolog, akkor várhatóan ismét támadófelfogásban fognak pályára lépni. A Csákvár az idei összes mérkőzésén rúgott legalább két gólt!!! Ez olyan adat, ami reményt keltő, ha gólokra szeretnénk fogadni. A Pécs nagyon szervezett védelemmel rendelkezik, amit mutat az eddig kapott 16 góljuk. Ellenben figyelemre méltó, hogy az idei évben minden meccsükön kaptak gólt! Szerintem tehát mindkét csapat lőhet gólt, és meglehet a három találat.

Pécsi MFC - Csákvár TK: Gólok száma - Felett/alatt tipp