Azért az eléggé jó ok erre az FCSB - FC Voluntari román élvonalbeli találkozóra való fogadásra, legalábbis szerintem az, hogy a 30 ponttal 1. helyezett bukaresti házigazda együttes nagyon nagyot küzd az újabb bajnoki cím megszerzéséért, szóval mindenképpen ajánlatos lenne neki a hazai győzelem, miközben a Bukarest melletti egyik településről érkező vendégcsapat jelenleg a teljes román élvonalbeli labdarúgás leggyengébb formában levő csapata. Ja, és ennél az FC Voluntari csapatnál még az is van, hogy 15 ponttal mindössze csak 14. helyezett a szomszédok 16 csapatos élbajnokságában (eddigi mérlege: 14. hely, 17 mérkőzésen 4 győzelem, 3 döntetlen, 10 vereség, 20-28-as gólarány, 15 pont).

Ezt a világverőnek szerintem még csak tévedésből sem nevezhető vendégcsapatot kellene most legyőznie az otthon játszó listavezetőnek. Egyértelmű számomra, hogy a hazaiak győzelme lesz a tippem, de ezen túlmenően is egészen pontosan az a tippem, hogy az FCSB legalább 3 gólt fog szerezni ezen a mérkőzésen. Éspedig az az FCSB, amelyik alakulatnak a következő az eddigi mérlege: 17 mérkőzésen 12 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség, 42-17-es gólarány. És teszem hozzá rögtön, hogy az FCSB még veretlen hazai pályán, az eddigi 8 meccsből 7-et megnyert és csak 1 döntetlent játszott otthont, közben pedig 25 szerzett gól mellett csak 4 kapott gólja van otthon.

Szóval, szerintem, adott esetben, ha nem fognak nyerni a hazaiak, simán úgy lehet majd fogalmazni, hogy baromi hatalmas "bunda" történt. Annyira óriási az FCSB és az FC Voluntari közötti tudásbeli, minőségbeli, satöbbi, satöbbi, satöbbi –beli különbség, hogy ha nem a hazaiak fognak nyerni és nem fognak nyerni legalább 3 góllal, akkor a baromi hatalmas "bundán" kívül másvalamivel és másvalahogyan nem lehet majd megmagyarázni a dolgot. Egyáltalán.

U.i.:

Upsz! Ez szívás!

Az írásom kezdetekor még 1.35 volt az "FCSB 1.5 gól felett" szorzója, de most, az írásom befejeztekor azt látom, hogy már csak 1.29 az "FCSB 1.5 gól felett" szorzója. Változtatnom muszáj. Mivel amúgy is az FCSB legalább 3 gólos győzelmét várom, ezért az új tippem "FCSB -2 gól ázsiai hendikep".

Tipp: FCSB -2 gól ázsiai hendikep.

FCSB - SC FC Voluntari SA: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp