Elég csúnyán leesett ez a szorzó, 2.1-ért jobban tetszett még a hétvége előtt, de majd legközelebb jobban résen leszek.

A West Brom Allerdyce irányítása alatt is folytatja a leszakadást és egyre távolabb kerül a bennmaradó hely. Persze ez nem csoda, ha elöl nincs épkézláb emberük, hátul pedig lábon lövik magukat 25 méteres öngólokkal. A helyzet nagyon egyszerű, ezzel a kerettel komolyabb támadó játékot nem lehet játszatni, nincs hozzá alapanyag. A csatárok nem elég jók, a középpályások meg fejben tűnnek kicsit lassúnak a PL tempójához. Így marad a védekezés és az előrerúgott labdák. Na nem mintha Big Sam ne így szeretné játszatni a csapatát, szóval tökéletes választás volt a posztra. Viszont be kell szerezni egy normális csatárt mert anélkül nem lőnek elég gólt.

Az Arsenal két győztes meccsen van túl, egyik sem volt parádé, de az eddigiekhez képest azért rendben voltak, nem is lehet várni, hogy egy hét alatt a feje tetejére álljon a világ. Partey továbbra is hiányzik középről, akárcsak Luiz és Gabriel a védelemből, de Pablo Mari nagyon jól játszott az elmúlt két meccsen, így ott nem lesz gond.

A West Brom sikerességének a kulcsa a kapott gól nélküli meccs, hiszen ők megszórni nem fognak senkit jelenleg. Viszont egy Liverpool ellen látott védekezéssel kihúzhatják az Arsenal méregfogát, hiszen az ágyúsok nem túl kreatívak, nincs igazán bólyacenterük és lassan járatják a labdát.

Big Sam karrierje folyamán nagyon sokszor tréfálta már meg az ágyúsokat. Nem mondom, hogy most is sikerül, de az eddigi meccseken itt lehet reális esélye mert kreativitás és gyorsaság téren az Arsenal a leggyengébb az eddigi ellenfelek közül. De ehhez alapfeltétel, hogy a retesz zárjon hátul és egy lassabb, tördelt mérkőzést hozzanak össze. Úgy gondolom mindkét csapat kellően impotens ahhoz, hogy itt ne legyen gólparádé.

West Bromwich - Arsenal: Gólok száma - Felett/alatt tipp