A csoport legutolsó és egyben legfontosabb találkozója jön ma délután. A C osztály 4. csoportjában jelenleg 10 ponttal vezet a fehérorosz válogatott, mögöttük a második helyen áll Albánia 8 egységgel. Albánia csak győzelemmel nyerheti meg a csoportot, hazai pályán jó esély kínálkozik erre.

A szorzók igen kecsegtetőek, az egy vendég gólra kínált 1.68 nagyon ajándékszagúnak tűnik. Abban az esetben, ha Albánia betalál, menniük kell előre, jó mérkőzés is kialakulhat ebből a találkozóból.

A két együttes többször találkozott már egymással, de legutóbb 2013-ban, tehát az nem mérvadó most. A két együttes előző találkozója 2-0-ás albán győzelmet hozott, egy mondhatni sima találkozón. A két csapat találkozóin kevés gól van, de ez a mai szerintem egy olyan mérkőzés lesz, ahol négy-öt gól is lehet. Konkrétan egy adok-kapok találkozót várok.

Unalmas mérkőzést szokott játszani a két csapat, kevés szöglettel, góllal és kevés lappal.

Az albán válogatott a negyedik helyen végzett az EB-selejtező csoportjában, ahol hazai pályán legyőzték Izlandot is, 4-2-re. Fejlődik az albán foci, vannak igen jó játékosaik, akik az olasz élvonalban szereplő Napoliból vagy éppen a Lazióból. Úgy gondolom, hogy mindent felraknak a csoport megnyerése okán.

A fehérorosz válogatott nagyon nehéz EB-selejtezős csoportban szerepelt, elég gyengén, sok gólt kapva. Nekik is nagy esély ez, de úgy gondolom, hogy a hazaiak fognak ma nyerni. Gólt szerezhetnek, ekkora szorzón muszáj bepróbálni, pár napja például hármat rúgtak a románoknak is.

Sokkal esélyesebbnek tartom a hazai csapatot, úgy gondolom, hogy több gólt szerezve megnyerik a találkozót. Ha a fehéroroszok nem adják fel, akkor legalább egy gólt ők is szerezhetnek majd.

Albánia - Fehéroroszország: Fehéroroszország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp