Nagyon meglep hogy még ezt a mérkőzést nem rohanták le a fogadók, és fenmaradt az Unibet oldalán. Olvashatáttok a "Bunda volt?" fórum topicban is milyen thrillert lenyomott egymással a Topolya illetve a FCSB csütörtök este. 120 perc adok kapok, rendes játékidő 4-4, hosszabbítás 2-2, Topolya két emberrel kevesebben játszva is háromszor kapaszkodott vissza a mérkőzés utolsó pillanataiban a mérkőzésbe, hogy aztán büntetőknél, a mérkőzésen sokat bizonytalankodó fiatal román hálóőrnek, Ducannak, köszönhetően továbbjusson a FCSB.

A problémák azóta is fennállnak a bukaresti csapatnál, továbbra is 8 játékos van karanténban illetve további négy játékos sérüléssel küszködik. A mérkőzés halasztása nem megoldható, mert FRF szabályzata megegyezik az UEfA-val, ha kitudnak állítani 13 játékost addig a mérkőzést kötelesek lejátszani, ha mégis halasztást kérnének, akkor a mérkőzés 7 napon belül le kell játszani, hanem zöldasztalnál 0-3 a másik csapatnak. Csütörtökön már megint az Európa Ligában lesz jelenésük a bukarestieknek a Liberec ellen, ahol ha valamennyire össze tudják csavarozni a keret magját esélyük lehet Play off-ba is kerülni, hogy aztán az Apoel ellen menjenek a csoportkörért.

A FC Arges egy frissen feljutó újonc csapat, még szokja az első osztály légkörét, de eddigi eredményeik nem szégyelni valók, minimális 3-2es vereség Botosanitól, idegenben eléggé sima 2-0as vereség Medgyesen, illetve pontszerzés a másik feljutó Arad ellen. Ha nem paráznak rá, hogy esélyük lehet a nagy multú bukaresti csapat ellen idegenben, sokat számítana a végelszámolásnál az esetleges 1 vagy 3 pont.

Két Európa liga mérkőzés közötti hazai csapat ellen bármikor lehetne húzni egy x2-t, és tekintve hogy fáradtság mellett, keret problémák is vannak bőven, kötelesek lesznek fiatalokkal feltölteni a csapatot a ma esti találkozóra a C ligás csapatukból. Ilyen infók mellett jönnie kellene az x2-nek!

FCSB - FC Argeş: Dupla esély - Dupla esély tipp