Szerintem győzhet a bukaresti csapat, ha le fogják játszani ezt a találkozót. Ugyan tényleg 2020. július 22-re van kiírva megrendezésre a mérkőzés, ám figyelembe véve az ezzel a mostani fertőző betegséggel kapcsolatos romániai fejleményeket, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy adott esetben törölni és halasztani fogják a kupadöntőt. Sőt, szerintem a mostani fertőző betegséggel kapcsolatos romániai fejleményeknél egyáltalán nem kell sehova sem menni, hanem lehet maradni a romániai foci példánál. Ugyanis a fővárosiak előző mérkőzését azért nem rendezték meg (FCSB-CFR Cluj), mert a meccs előtt az egyik kolozsvári focistát azzal a fertőző betegséggel diagnosztizálták, amely fertőző betegség nevét itt tilos leírni pontosan valamilyen álszentség miatt, hanem össze-vissza-körbe kell írni és belegabalyodós körmondatokban megfogalmazni egyszerű dolgokat. Éljen az álszentség!

Na, szóval van ez a fertőző betegség, tudjátok, hogy melyik, az, amelyik egyesek szerint nem létezik, s ez a fertőző betegség annyira nem létezik, hogy néhány nappal ezelőtt 1, azaz egy fertőző kolozsvári játékos miatt voltak kénytelenek törölni az FCSB-CFR Cluj román élvonalbeli bajnoki mérkőzést. Ma, alig néhány nap elteltével az akkori 1 (egy) mellé másik 10 (tíz) kolozsvári labdarúgó és stábtag csatlakozott és mind a 11-en (tizenegyen) abban a fertőző betegségben szenvednek, amelyik fertőző betegség egyesek szerint nem létezik. Ha tényleg így van és nem létezik ez a fertőző betegség, akkor ezek 11-en nagy nyilvánosság előtt hazudnak és jó lenne alaposan megbüntetni őket.

Ebből a halasztásból kifolyólag a FCSB tagjai is pihenten érkezhetnek a kupadöntőre. És az biztos, hogy ők éppen ugyanúgy nyerni akarnak, mint ahogyan a sepsiszentgyörgyiek is. Az is biztos, hogy mindenképpen lesz premier a romániai kupadöntő végén: vagy az erdélyi ACS Sepsi OSK Sepsiszentgyörgy fogja megnyerni első alkalommal a serleget vagy pedig az FCSB új edzője, Anton Petrea úgy fog debütálni a kispadon, hogy rögtön az első meccsen fogja megnyerni a trófeát. Vagy az egyik, vagy a másik, de valaki biztosan örülni fog. Én a sokkal rutinosabb FCSB győzelmére tippelek.

Bár ne lenne igazam! Hozzáteszem gyorsan, hogy ez a tipp azon kevesek közé tartozik, amelynél örülök, ha vesztes a tipp.

Tipp: gyöz a FCSB.

ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe - FCSB: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp