A nemzetközi helyért hajtó piros-feketék fogadják a szinte már nyaralásukat töltő parmai alakulatot.

Remek formában Ibráék az újraindulás óta, és ami még figyelemreméltóbb, az a mutatott játék és a lőtt gólok száma. Minimum kettesével rugdossák a gólokat, ami hozza is az eredményeket, igaz legutóbb nem tudták legyőzni a nápolyi gárdát, de előtte elég komoly skalpokat gyűjtöttek a Juventus és a Lazio elleni győzelemmel. Hazai oldalon mindenki egészséges, teljes kezdővel mehet neki a meccsnek a Rossoneri. Egyedül Saelemaekers hiányzik a legutóbbi meccsről, őt ugyanis két sárgával kiállították, de akkor is csak csereként lépett pályára, így a kezdő érintetlen maradt. Góllövés terén egyáltalán nincs gondja a csapatnak, igaz kapni is szoktak, de a tippem szempontjából ez jelenleg lényegtelen.

Vendég oldalon elég gyenge teljesítményt láthatunk a re-start óta, de igazából nincs is miért küzdeni a vendégeknek. Gyakorlatilag stabil középmezőnybe tartoznak, kb. sem előre - sem hátra nem tudnak elmozdulni érdemben. Náluk a szezonban a legtöbb gólt szerző Cornelius nem áll a mester rendelkezésére. Az elmúlt meccseken a Milantól bőven gyengébb csapatok ellen is megkapták a maguk két gólját, így ez is erősíti a tippet.

Az elejétől kezdve hazai mezőnyfölényre és hazai gólokra számítok, ugyanis a Milannak hajtania kell, ha szeretné megcsípni az európai indulást érő helyek valamelyikét. Utolsó 6 meccsükön mindig meglőtték a most általam vizionált 2 gólt, szerintem most sem lesz ez másképp és begyújtják a rakétákat Ibráék.

AC Milan - Parma: AC Milan által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp