A 31. fordulót rendezik a hétvégén Olaszországban a Serie A -ban, melynek szombati játknapjának programja a San Siroban kezdőik el. A Juventus sorozatos pontvesztései után kicsit kénylemesebb a helyzete Pioli együttesének, aki ráérzett a győzelem ízére, hiszen sorozatban hat tétmeccses győzelem után most a hetedik sikerrel szeretnék tovább erősíteni a pozíciójukat.

Vendégül a kiesés réme által még mindig kísértett Lecce érkezik, a Luca Gotti edzette sárga-pirosak, azonban híresen gyenge idegenbeli mutatókkal bírnak. Az egész szezonban a legutóbbi kiruccanásukon, Salernóban sikerült az első győzelmüket otthontól távol elkönyvelniük, a biztos kieső Salerniatana ellen egy vékony 1-0 -val. Az összteljesítményük idegenben 1- 6 - 8 11-23 -as gólaránnyal "fűszerezve", ami finoman szólva is harmatosnak mondható.

A Milan úgy néz ki most, a legjobbkor a hajrára érve tudja a legjobban "járatni a motorját", ami az EL -ben is szép sikereket jósol számára.

Az Internazionale mögött az AC Milan a leggólképesebb együttes a megszerzett 57 góljával és ami még üdvözítőbb, hogy a szezonban már négy játékos is elérte a 10 gólos határt, Leao ( mellett Giroud, Pulisic és Loftus-Cheek is szépen termelve haladta meg a 10 -es határt.

Az álom támadó trió most is bevethető, leao, Giroud és Pulisic okozhat kellemetlen perceket a Lecce védelemnek.

A Milan amúgy is egyik kedvenc ellenfeleként tekint a Leccére, hiszen az új évezredben lejátszott 11 Milan - Lecce meccsen kilenc Milan siker született és két remi árnyalta csak valamelyest a képet. Most is magabiztos milánói sikert várok. Tippem: 2-0

AC Milan - Lecce: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp