Híííííí, bazzz, ez már azért nálam túlzás! Michael Smith azért nem akárki, világbajnok a srác, méghozzá nem 94-ből. Ehhez képest az a Littler, akiről pár hónapja a hozzám hasonló, a darts-ot felületesebben követő azt sem nagyon tudta, hogy létezik, most kikényszeríti az oddsmesterekből, hogy 3.00-mas odds-szal lássák el Smith-t.

Ok-ok, Smith nem futja élete formáját, de a világranglistán a harmadik, és egy ilyen rapid meccsen annyira az a 2-3 kulcsmomentumban dobott nyíl dönt, hogy hihetetlen. Itt simán előfordulhat, hogy a Bullyboy ma nem bal lábbal kel fel, csak odaáll, és ömlik tőle a 180, megtalálja a duplákat, és akkor Littlernek megint nem jön össze a PL-este úgy igazán.

Azt nem vitatom, hogy kegyetlenül berobban, meg azt sem, hogy óriási játékos, megvan a tudása, erős fejben, matekban szintén, vannak extrém kombináció, ebből is látszik, hogy zseni, és úttörő. Viszont én akkor sem mernék 3.00-mas szorzót adni Smith-nek, függetlenül attól, hogy a meccset pl. Littler kezdi.

Smithnek, ha jól emlékszem nemrég volt 9-nyilasa is, ebből csak azt akarom kihozni, hogy ezeknél a sokszor 10-15 perces meccseknél tényleg az a 2-3 kulcsnyíl dönt, és akkor már az ember inkább rápróbál egy 3.00-mas szorzóra, mint egy 1.30-ra.

Szerintem a bukik meg a sportfogadók, dartsrajongók is átestek a lónak a túloldalára, reálisan nem ér ennyit Smith sikere. Egy hat nyert legig tartó meccsen a Smith +2,5 is 1.62-vel fogadható, nem zárom ki, hogy van iroda, ahol ennél is erősebb szorzón kapjuk meg.

Három PL-meccsük van H2H-ban, természetesen mind mostani, szóval ezekre akár lehet is hivatkozni, de mondom, nem szabad. Ettől még tény a tény, ebből a 3 meccsből Smith 2-őt megnyert. Szóval miért hármas az az odds???

Én nem vagyok mohó, vagy nem mindig, épp ezért a biztonságosabb Smith +2,5-öt veszem ki, az is bika erős odds

Littler, Luke - Smith, Michael: Kör hendikeppel - Hendikep tipp