Betano bónusz: 100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.


Regisztrálj itt Betano bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Betano bónusz részvételi feltételek

Regisztrálj és használd ki az akár 500 RON-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt sportfogadás vagy kaszinó esetén a Betano fogadóirodánál.

Mit kell tenned a Betano iroda kezdő bónuszának használatához?

  1. Regisztrálj a Betano fogadóirodához.
  2. Tedd meg első befizetésed, és válaszd az Első befizetési bónusz - Sport és kaszinó lehetőséget, hogy jogosult légy az első befizetés értékének 100%-ára.
  3. A minimális bónusz összeg 25 RON, a maximális bónusz összeg pedig 500 RON.
  4. A bónusz a befizetésed után azonnal aktiválódik a számládon.
  5. Ahhoz, hogy a bónuszt kivehesd, először a bónuszösszeget 10-szer meg kell forgatnod sport és/vagy virtuális fogadások részlegen, vagy 25-ször a kaszinó vagy lottó részlegeken.
  6. Fontos tudni, hogy amennyiben Skrill vagy Neteller fizetési móddal történik a befizetés, abban az esetben nem veheted igénybe ezt a lehetőséget, ezért az első befizetésnél ne ezeket a módszereket használd a számlád feltöltésekor.

Felhasználási feltételek (RO)

  • Atunci când accepți un Bonus la Prima Depunere - Sport și Cazinou - în contul tău și atât timp cât acesta rămâne activ, toate pariurile pe care le plasezi vor fi plasate într-un raport 50/50 (pariul ia în considerare jumătate din fiecare sold, real și bonus). De asemenea, și în aceeași proporție, câștigurile pe care le obții se vor reflecta în contul tău de jucător, în soldul real și bonus. Atunci când plasezi un pariu cu valoarea totală a ambelor solduri, câștigurile vor fi reflectate proporțional cu valorile fiecărui sold care a contribuit la pariu. Plasarea pariurilor cu bonusul la jocurile de masă sau la jocurile din secțiunea Cazinou Live nu este permisă. Îți poți folosi propriile fonduri pentru a juca la jocurile excluse din regula de bonus, însă acest lucru va duce la anularea bonusului primit.
  • În cazul în care banii din soldul de Bonus au fost folosiți pentru plasarea pariurilor, va trebui să îndeplinești condițiile de rulaj înainte de a putea trimite o cerere de retragere.
  • Orice cerere de retragere realizată înainte de finalizarea rulajului obligatoriu (a se vedea Termenul 3) va avea ca rezultat anularea automată și irevocabilă a Bonusului, alături de anularea oricăror altor oferte legate de Bonusul de primă depunere și a altor profituri rezultate din oferta curentă.
  • Exemplul 1: Deții în cont suma de 60 RON (30 RON din prima depunere și 30 RON Bonus). Plasezi primul tău pariu în valoare de 60 RON (30 cash și 30 Bonus) și câștigi 300 RON. Astfel, câștigul va fi distribuit proporțional în soldul tău: 150 RON în cash (care se pot retrage oricând) și 150 RON ca bonus. Dacă vei realiza o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 150 RON.
  • Exemplul 2: Deții în cont suma de 200 RON (100 RON depuși și 100 RON bonus). Înregistrezi pariuri la sloturi sau Loto în valoare de 150 RON (100 cash și 50 din Bonus) și câștigi 600 RON. Câștigul va fi distribuit proporțional, astfel: în soldul de cash 400 RON pe care îi poți retrage imediat și 200 RON în soldul de Bonus. Dacă vei realiza o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 200 RON.
  • Pentru a monitoriza soldul personal și a verifica proporția de bani cash și bonus, dă click pe soldul tău din meniul de sus al ecranului.
  • Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive cu cote mai mari de 1,65 sau slot-urile video din Cazinou sau Pariurile Loto. Pentru a monitoriza suma rămasă de rulat în vederea disponibilizării bonusului, accesează Contul de joc cu un click pe numele tău de utilizator. Din fereastra pop-up care apare, alege de pe coloana din stânga "Promoții > Promoții active" și poți vedea calculul rulajului tău.
  • Pariurile cu Cote MegaCote: Biletele de pariere care includ evenimente cu cote MegaCote nu se iau în considerare în calculul de rulaj al Bonusului. Toate pariurile la care s-a folosit Cash Out nu vor fi luate în considerare pentru calculul rulajului.
  • Calculul rulajului se realizează la momentul stabilirii pariurilor și nu în timpul plasării acestora. Pariurile contradictorii nu vor conta pentru calculul rulajului ofertei. Același lucru este valabil și pentru următoarele piețe de pariere: șansă dublă și scor corect (indiferent de sport), pariurile pe handicap (fotbal, rugby, handbal, hochei și fotbal american), pariurile pe diferența de scor (fotbal, hochei și baseball) și nici cele pe handicapuri asiatice, indiferent de sport sau eveniment. Kaizen își rezervă dreptul de a anula în orice moment orice bonus și de a reține toate bonusurile (sumele de bonus și profiturile rezultate din utilizarea bonusurilor) din orice cont care este considerat că încearcă să abuzeze de condițiile de Bonus prin plasarea pariurilor contradictorii sau pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj al bonusului.
  • Pariurile anulate, pariurile pe competițiile sau meciurile anulate, pariurile pe participanții care nu au concurat în cadrul unui eveniment sau pariurile pe evenimentele sportive care, indiferent de motiv, se stabilesc ca nule nu sunt incluse în calculul rulajului.
  • Bonusul primit se poate paria, de asemenea, și în Cazinou sau la Pariuri Loto. Jocurile din Cazinou sau Pariurile Loto au un procentaj (%) mai mic de calcul în cadrul rulajului, în comparație cu pariurile sportive. De asemenea, unele jocuri din Cazinou sunt excluse complet din calculul rulajului. Sloturile Video și Pariurile Loto contribuie cu 40%, Blackjack-ul și Ruleta contribuie cu 0%. Bonusul jucat în Cazinou are o limită de maximum 25 RON per rundă de joc sau de 2,50 RON per linie, iar încălcarea acestei reguli de limitare poate conduce la închiderea contului de joc sau la anularea Bonusului și a oricăror câștiguri obținute pe durata rulajului acestui Bonus. Sloturile de tip Crash sau Mines din categoria denumită "Prinde și Câștigă", disponibilă în secțiunea Casino de pe website-ul Organizatorului, sunt excluse de la rularea bonusului și nu pot fi jucate cu bani din balanța bonus. Îți poți folosi propriile fonduri pentru a juca la jocurile excluse din regula de bonus, însă acest lucru va duce la anularea bonusului primit.
  • Au dreptul la primirea Bonusului doar clienții noștri rezidenți în România. În cazul în care ești cetățean român, dar te afli în altă țară și nu ai încasat suma de Bonus în mod automat, te rugăm să contactezi Serviciul Relații Clienți.
  • Din momentul în care Bonusul pentru Prima Depunere- Sport și Cazinou este activat, clienții noștri trebuie să urmeze cerințele de rulaj așa cum sunt descrise în cadrul ofertei (Termenul În cazul în care cerințele de rulaj și/sau perioadele de timp prevăzute nu sunt îndeplinite așa cum sunt descrise în ofertă, atunci orice sumă rămasă în cont, provenită din bonus, va fi pierdută automat.
  • Din momentul activării bonusului, clientul are la dispoziție 90 de zile să completeze cerințele de rulaj. În cazul în care trec cele 90 de zile, orice sumă rămasă din bonus este automat pierdută.
  • Depunerile făcute cu Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru această ofertă. Clienții care au primit bonusurile după depuneri prin metodele de plată Paysafecard nu pot depune cu ajutorul Skrill sau Neteller, decât dacă realizează înainte o retragere a unei sume cel puțin egale cu cea depusă inițial prin Paysafecard, într-un cont bancar pe care sunt titulari de drept sau cum consideră Kaizen la acel moment.
  • Această ofertă nu poate fi combinată cu vreo altă ofertă destinată noilor clienți. Atunci când un client a beneficiat de o altă ofertă după înregistrare sau de o ofertă pentru primul pariu sau prima depunere pe Kaizen, acesta nu mai este eligibil să primească acest Bonus. În cazul în care Kaizen are suspiciuni și/sau detectează metode de Joc Incorect (condițiile de Joc Incorect sunt descrise mai jos), Kaizen poate descalifica orice cont de la primirea Bonusului de primă depunere și poate reține retragerile și/sau confisca câștigurile și/sau închide contul.