Powbet bónusz: 100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Powbet fogadóirodánál.


Regisztrálj itt Powbet bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Powbet bónusz részvételi feltételek

A Powbet fogadóirodánál amennyiben első befizetésként 6.000 Ft-al vagy ennél nagyobb összeggel töltöd fel a számlád, egy 100%-os, sportfogadásra érvényes első befizetési bónuszt kapsz, amely értéke akár 35.000 Ft is lehet a befizetett összegtől függően.

Mit kell tenned a Powbet iroda kezdő bónuszának használatához?

  1. Regisztrálj a Powbet fogadóirodához.
  2. Töltsd fel a számlád minimum 6.000 Ft értékben.
  3. A bónusz az első befizetésed 100%-val megegyező összeg lesz 35.000 Ft értékig. 
  4. A bónuszra való jogosultsághoz legalább egyszer meg kell játszanod az első befizetés teljes összegét, minimum 1.50-es szorzón
  5. Amiután teljesítetted a fenti követelményeket, a bónusz automatikusan aktiválódik a számládon.
  6. Fontos tudni, hogy amennyiben Skrill vagy Neteller fizetési móddal történik a befizetés, abban az esetben nem veheted igénybe ezt a lehetőséget, ezért az első befizetésnél ne ezeket a módszereket használd a számlád feltöltésekor.

Felhasználási feltételek

  • Az adott ajánlatot csak az újonnan regisztrált ügyfelek vehetik igénybe, akik végrehajtották az első valódi pénzes befizetésüket a Powbet weboldalon.
  • A bónusz összege a játékos első befizetésének 100%-val egyenlő, akár 35.000 Ft /100 EUR.
  • A promócióra feljogosító minimális befizetés összege 6.000 Ft/20 EUR.
  • A bónuszra való jogosultsághoz a játékosnak legalább egyszer meg kell játszania az első befizetés teljes összegét, minimum 1.50-es szorzón. Minden fogadásnak elbírált státuszban kell lennie.
  • A bónusz automatikusan aktiválódik a játékos számláján, miután teljesitette a megforgatási követelményeket az arra jogosító befizetett összegre. Az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy törölje a bónuszt a „Bónuszaim” oldalon keresztül.
  • Azok az ügyfelek, akik már korábban feltöltötték egyenlegüket valódi pénzzel, nem jogosultak az adott promócióban való részvételre.
  • A Skrill vagy Neteller fizetési móddal történő befizetések nem jogosítják fel az ügyfelet az adott promóciós ajánlat igénybevételére.
  • A bónusz megszerzése előtt benyújtott kifizetési kérelem vagy már függőben lévő kifizetési kérelem érvényteleníti a bónuszra való jogosultságot.
  • Megforgatási követelmények: a kifizetési kérelem benyújtása előtt Finnország, Németország, Ausztria, Svájc és Norvégia állampolgárainak illetve lakosainak öt (5) alkalommal kell megforgatniuk a sikeresen végrehajtott befizetés és a szerzett bónusz összegét, más országbeli ügyfeleknek pedig hatszor (6) kell megforgatni a befizetés és a szerzett bónusz összegét a következő feltételekkel: (1) elbírált egyéni sportfogadások megkötésekor legalább 2.00-es szorzón; vagy (2) elbírált kombinált fogadás megkötésekor legalább 1.50-es szorzón.
  • A következő típusú fogadások nem járulnak hozzá a megforgatási követelmény teljesítéséhez: Készpénzes és rendszerfogadások, FreeBettel vagy készpénzes bónusz eszközökkel megkötött fogadások, érvénytelennek minősülő fogadások, valamint a kaszinóban, az élő kaszinóban és a virtuális sport részlegen megkötött fogadások.
  • A maximális összeg, amely az egyes fogadások megforgatási követelményébe beleszámít - 15.000 Ft/ 50 EUR.
  • Egy adott eseményre kötött első fogadás járul hozzá a bónuszra vonatkozó megforgatási követelmények teljesítésébe.
  • A megforgatási követelményeknek a bónuszra feljogosító első befizetés napját követő 30 napon belül teljesíteni kell, ellenkező esetben a bónusz érvényessége lejár, és az abból származó nyeremények elvesznek.
  • Amennyiben az irodának oka van feltételezni, hogy a játékos olyan fogadást vagy fogadássorozatot kötött (akár egymaga, akár más játékossal együtt), amely (a játék végeredményétől függetlenül) garantált nyereséget eredményez a bónuszból származóan, a bónusz visszavonásának, a tét(ek) érvénytelenítésének és az ilyen tét(ek)ből származó nyeremények visszakövetelésének jogát fenntartják.

A promócióra érvényesek az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak.