A szombati nap folyamán az egyik legizgalmasabb, legfeszültebb összecsapás a 20.helyen álló Sheffield United és a 19.helyen szerénykedő Burnley összecsapása lehet. Mind a két csapatnak csak a győzelem elfogadható, egy döntetlennel ugyanis valószínűleg egymást rántanák a mélybe hiszen a hazaiak tíz, a vendégek pedig hat ponttal vannak lemaradva a bennmaradást érő 17.helytől.

Chris Wilder csapata vérbosszút ígér, miután igaz akkor még nem az Ő irányítása alatt de csapata 5-0-ás megsemmisítő vereséget szenvedett a Burnley otthonában. Az utóbbi öt meccsükből a Chelsea, Fulham és a Bournemouth ellen is remizni tudtak, a bajnokaspiráns Liverpool elleni vereséget pedig szintén aligha kell szégyellniük. Az előző körben a Brentford 2-0ra ugyan elkente őket, de abban a meccsben is benne volt a meglepetés lehetősége. Egy biztos a csapat eredményeit látva jól látszik hogy rendkívül gól gazdag meccseket tolnak és bárhogy is alakuljon az első játékrész, a másodikban egyik vagy másik csapatnak sürgősen lépnie kell majd ami hozhatja magával a gólokat.

A Burnley bár egy fokkal jobban áll, de hasonló cipőben jár így csak a győzelem húzhatja ki őket részben a mély gödörből. Craig Bellamy csapata ennek megfelelően összekapta magát és legutóbbi öt meccséből csupán egyet veszítettek el, igaz az nagyon fájó volt a szintén kiesés elől menekülő Everton ellen. Az előző meccsükön a Brighton ellen hiába vezettek 1-0ra és tűnt úgy Brownhill csodacsere lehet, kapusuk Muric fantasztikus védései után egy rossz mozdulatával mindent tönkretett és a szezon bénázását mutatta be amivel 1-1 el zártak a felek. Ennek ellenére természetesen ő védheti ma is a vendégek kapuját.

Sérültek mindkét oldalon akadnak: Baldock, Basham, Davies, Egan, Jebbison, Lowe, Norrington-Davies, Bogle, Robinson illetve a vendégeknél Al Dakhil, Beyer, Koleosho, Ramsey és Redmond.

Várható kezdő 11-ek:

Sheffield United:

Grbic; Holgate, Trusty, Ahmedhodzic; Osborn, Souza, Hamer, Arblaster, Larouci; McBurnie, Brereton Diaz

Burnley:

Muric; Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor; Foster, Berge, Brownhill, Cullen, Odobert; Datro Fofana

Tipp: 2-2

Sheffield United - Burnley: Gólok száma - 2. félidőben - Felett/alatt tipp