A Celta Vigo nagy veszélyben van a spanyol bajnokságban, mert mindössze három pont az előnye a legjobb kieső helyen lévő Cádízzal szemben. A Vigo nem játszik jól az idényben, szerencse is elhagyta, és a középpályások közül a szűrők is kiestek. Aidoo, aki védőként és védekező középpályásként is játszott, nem bevethető, de Tapia is kiesett a keretből. Az ütköző emberek kiestek, Sotelóval vagy Beltránnal próbálkoznak pótolni a kiesőket. Aspas öregszik, Veiga pedig inkább a pénzt választotta. Nem könnyű helyzet, érződik is a Celtán, hogy nagyon görcsös focit játszik.

A Las Palmas csapatán meg érződik, hogy összegyűjtötték a bennmaradáshoz szükséges pontokat, amikor ment a foci. A Las Palmas idénye egy komoly ívet ír le, mert nyáron és az ősz elején csak labdabirtoklásban voltak erősek Sandróék. jól és sokat passzoltak, de nem lőttek gólokat. Aztán direktebb focira váltottak, és elkezdtek meccseket nyerni. Tavasszal pedig megint visszatért az a csapat, az a játék, ami volt a bajnokság elején. Szépen és ügyesen passzolgatnak, de gólt nem sikerül szerezni.

A Las Palmas még március elején játszott 3-3-mas döntetlent a Getafe ellen, azóta négyszer kapott ki, és úgy, hogy gólt sem sikerült szerezni. Az utolsó két bajnoki meccsén már az első félidő közepére emberhátránya is került.

Ennek ellenére a Las Palmas szépen összeszedte a pontjait, amikor ment a játék, és izgulni valójuk nincs. Változtatni a felfogásukon nem fognak, emberhátrányba pedig csak nem kerülnek ismét. Ha nem passzolják túl az akciókat, 4 gól nélküli meccs után megzörgethetik a hálót Ramirezék. Aspasék pedig győzelemre játszanak, a Celtának mindenképp gólokat kell szerezni, ami nem okozhat gondot egy koncentrációját és motivációját elveszítő Las Palmas ellen.

Celta Vigo - UD Las Palmas: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp