Bika odds, amit meg is pattintok! De miéééért? Egyrészt azért, mert négyszerező, nem hiszem, hogy ér ennyit. Én legalábbis biztos nem kínálnék ennyit rá. Persze sok forgatókönyv létezik, de remélem, hogy az jön be, amit várok.

Az Union egy jobb idény után egy rosszabbat mutatott be. Veszettül vergődik a csapat, hogy a BundesI-ben ragadjon, és bizony nagy a harc, mert a 11. helyen lévő Gladbachtól kezdve lefelé mindenki cidrizhet. Nem akármilyen harc lesz a ligában, nem igazán lesznek tét nélküli meccsek.

A Bayern is fura idényt hozott, ismerve a bajor csapat erejét, 3-4 szezonra való meglepő pofont kapott a bajnokságban, és a korona a szezonon, idézőjelben a DFB Kupa kiesés, annak módja. A Bayern a bajnokságot már tavaly sem érdemelte meg, de a lütyő BVB az utolsó fordulóban egy nagyon simának tűnő meccset bundázott szét. A Bayern pedig idén csak nézegette a Leverkusen hátát, aztán egy idő után már nem is nézte.

A bajor együttes a BL-ben még alkothat valamit, hisz az Arsenal kiejtése top4-et, azaz elődöntőt ért! A Real Madrid elleni párharcban lehet kozmetikázni az idényen. A bajnokságban is alkotni kell még valamit, mert egy dobogót csak meg kéne tartani, de a BL olyan nagy veszélyben nincs, hét pont a 'fór' az 5. helyhez képest.

A Bayern tehát valószínűleg a BL-re gyúr, azt nem igazán hiszem, hogy túl sokat készültek az Unionra. A Berlin mióta feljutott, csak az első idényében nem lőtt gólt a Bayernnek otthon, aztán a következő három évben már igen. Abban bízom, hogy a bajor együttest még a meccs elején sikerül megfogni egy góllal, aztán Musialáék még észbe kapnak, és képesek válaszolni.

A bajor csapat idén tényleg játszik ép ésszel fel nem fogható meccseket. Valahogy túl sok az üresjárat, nem érezni a bajor csapaton azt a tökéletes gépezet érzést, amit általában igen. Nem mondom, hogy házat rá, még csak a kutyáét sem, de mégis azt érzem, ezt be lehet húzni négyszeres pénzért.

1. FC Union Berlin - Bayern München: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp