Az komoly! Egyik haverom szava járása, bármit mondjunk neki, ezt vágja rá :D Szerintem amúgy sokszor azt sem tudja, mit hallott. Keresztapám szava járása meg az, hogy 'a se érdekel' -amikor keresztanyám megint valami 'feladattal' bízza meg.

Engem viszont érdekel, hogy mi lesz a Rayo és az Osasuna meccsén. Hogy én mit várok, azt leírom, aztán majd kiderül, hogy jól okoskodtam-e.

Ugye elvileg tipik meccs. Szezon vége van, pár meccs a nyaralásig. A srácok sokszor már nézegetik, hol költik majd a raklapnyi pénzt a nyáron, és kevesebb a fókusz a játékon. Az Osasuna kellemes helyzetben, mert nem kell küzdeni európai kupaindulásért, és a kieséstől sem kell tartani. A 9-10. helyen lévő csapatok ilyenek a ligában, nekik innentől kb mindegy.

Az Osasuna szépen hozza is a papírformát, utolsó 4 meccséből 3 zakó, az Almeriát azért a biztonság kedvéért megverte, amivel véglegesítette a bennmaradást. Azon kívül -főleg idegenben- ezek a srácok egy szalmaszálat nem fognak keresztbe tenni.

Az Osasuna mint a maffia filmekben szokás, most kérhet valamit a Rayótól a 3 pontért. Tudjátok, amikor egy cselekedetért azt mondja, hogy most nem kérrek semmit, de egyszer kérni fogok egy szívességet. Magyarán lesz egy tartozás, és lehet olyan helyzet a közeljövőben, amikor a Rayónak kell majd lefeküdni azért, hogy az Osasuna maradjon benn. Most a helyzet fordított, és a pamplonai csapatnak semmibe sem kerül.

Hogy a pamplona pontokat ad el, az nem kérdés. Nézzétek meg a Valencia ellen Budimir büntetőjét. A Rayónak piszok nagy szüksége van a 3 pontra, és ezt meg is fogja szerezni. Erősebb lenne az 1X, vagy a DNB, de biztos vagyok ebben a tippben, nem engedek belőle!

Rayo Vallecano - Osasuna: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp