Vasárnap délutánra/estére három mérkőzést emelnénk ki számotokra, amelyet érdemes élőben követnetek. 

A programot az Atletico Madrid - Fc Barcelona rangadóval nyitjuk, mely két csapat idén már harmadszor találkozik, s még csak február végét írjuk. E hónap elején a spanyol kupa elődöntőjében csaptak össze a katalánok a fővárosiakkal, s egy madridi győzelem után a visszavágón döntetlen született, így Messiék jutottak tovább. Ahogy az lenni szokott, az utóbbi találkozón sem maradtak el a kakaskodások, ugyanis három piros lap született, de volt kihagyott büntető is. Ma se számítsunk másra. 

Atletico Madrid - Fc Barcelona (időpont: 16:15)   2.88  3.50  2.40

Még javában zajlani fog az előbb említett rangadó, amikor megkezdődik a nap második legfontosabb találkozója, az angol ligakupa döntő, ahol a Manchester United a Southampton ellen fog küzdeni a trófeáért. A helyszín természetesen a Wembley Stadium!
Bár a vörös ördögök a favoritok e fináléban, nem szabad leírni a Southamptont se, hisz ők az elődöntőben a Liverpoolt kettős győzelemmel búcsúztatták, míg a negyeddöntőben az Arsenal vált áldozatukká.

Manchester United - Southampton (időpont: 17:30)   1.75  3.70  5.50

A hétvége utolsó kiemelt eseményét Milánóban rendezik, ahol a helyi Inter a fővárosi farkasokat fogadja. Bár a Juventus előnye már 10 pont (igaz a torinóiak már lejátszották e hétvégi mérkőzésüket), az AS Roma nem adná fel ilyen egyszerűen a harcot, főleg úgy, hogy a nyakukon a Napoli, mely csapat veszélyezteti a második pozíciójukat. 
Nyilván az Internek is vannak idén céljai, s egy ma esti győzelem esetén már csak három pontra lenne a BL-selejtezőt biztosító harmadik helytől.

Inter - AS Roma (időpont: 20:45)   2.50  3.40  2.80

Mindhárom mérkőzést élőben követhetjük a bet365 irodánál. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségünk, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint 0 (nulla).

Élő közvetítés indítása!