A legalja. Nem gondolnám, hogy a Spíler2-őn ma délután döntenek nézettségi rekordot, a Lettország - Andorra találkozó talán keveseket érdekel. Mi tagadás, engem sem. Viszont egy tipp erejéig igen, ez a tipp pedig az under. Alapvetően a 2,5 undert akartam húzni, de annyira nem várok gólt, hogy megrizikózom egy picit labilisabb tippet, amivel nehezebb nyerni, de talán megérni elhagyni az a 'fél' gólt is.

Lettország és Andorra az előző NL-sorozatban is azonos divízióban és csoportban szerepelt. Sőt ott is rögtön az első körben ugyanúgy lett pályaválasztás mellett találkoztak, és végeztek 0-0-ra. A lettek 4-szer, az andorraiak 1-szer sem találták el a kaput. Az a tipikus sok foultos, játékmegszakításos meccs lehetett. Sajnos túl sokat játszottunk Andorrával, így ismerjük a stílusukat. Focizni nem tudnak, de ellenben akarnak, harcos, fizikális, mondjuk ki, durva futballt játszó együttes. Ezek az andorrai srácok simán szemrebbenés nélkül szétrúgják az ellenfelet. Védekezni azt tudnak, és ez lesz a cél ma is.

A lett foci nincs a csúcson, az andorrai meg sosem volt. Tényleg tipikus, brusztolós, fizikális meccset várok, nagyon kevés helyzettel. Olyan találkozót, ahol hosszú percek mennek el úgy, hogy kísérletig sem jutnak el. Andorra bizonyította már sokszor hogy a lettnél sokkal kreatívabb, minőségibb focistákkal operáló ellenfeleket is képes levédekezni, 0- vagy 1 gólon tartani. Az andorrai góltól nem nagyon kell tartani, az előző NL-szériában is egyig jutottak el, (Gibraltár és Málta volt még az ellenfél akkor a lettek mellett)

A két együttes utolsó 4 meccséből 3 0-0-lal ért véget, és volt egy kivételt erősítő 'szabály' egy 5-0-ás lett siker, de igazából én inkább a sablon 0-0 felé hajlok. Esetleg egy dugó még befér a tippbe, 2-nél sem bukunk, többet meg csak nem barkácsolnak össze ...

Lettország - Andorra: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp