Soha nem jön jókor egy Man City elleni mérkőzés, de a Peterboroughnak ma különösen rosszkor jön. A két együttes között nem kevesebb, mint 44 hely van, de amilyen védelme van a hazaiaknak, azon sem lepődnék meg, ha ez a gólmennyiség már a félidőre lejönne.

A hazaiak nemrég egy edzőváltáson is átestek, de ez sem segített rajtuk, ismét vereséget szenvedtek és egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a Championshipben. A csapat jelenleg a huszonnegyedik, utolsó helyen áll, 21 pontot szerezve és 24-66-os gólaránnyal. Hazai pályán még nem is annyira, de idegenben botrányosan sz*rok, 1-1-15-ös mérleget tudnak felmutatni. Ha a bajnokságot nézem, akkor a legutóbbi tizenegy mérkőzésükön két pontot sikerült összekaparjanak. Ellenben a kupában egész jól menetelnek, igaz hazai pályán. Ma már a negyeddöntőbe jutás a tét, csak hát Anglia jelenlegi legjobb csapata vár rájuk, akik nemcsak a legerősebbek, hanem az egyik legjobb formában is vannak.

Ha Guardiola rotál, és a B csapatot küldi pályára még akkor is azt írom, hogy négy gólt simán rúg a Man City, de sem a Fulham, sem a Swindon ellen nem cserélte le a teljes csapatot, csak egy-két játékost. Így azt kell írjam, hogy nagyon nehéz helyzete van a hazaiaknak, akik örülhetnek, ha megússzák az általam vízionált négy kapott góllal. A hétvégén manchesteri rangadó vár a vendégekre, így azt hiszem, korán jönnek majd a változtatások és a kevesebbet játszó játékosok és fiatalok is hozzátesznek majd annyit, hogy ne kelljen aggódnom a tipp helyessége miatt. A tippem az, hogy a Man City rúg legalább négy gólt.

Peterborough United - Manchester City: Manchester City által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp