A Győr robog, akár NBI, akár BL, nincs előtte akadály. Általában nagyon simán hozza a meccseit, úgy igazán talán csak az Odense izzasztotta meg az Audi ETO KC-t, de azt a meccset is behúzták Oftedalék.

Viszont kérdés, lehet-e a full idényt lehozni veretlenül, hibátlanul, vagy valamikor a semmiből jön a pofon. Szeritem jön, mert mindig jött, és jönni is fog. Jobb hamarabb, mondom, én, mintsem mondjuk a FF-ban. Moszkva messze van, az utazás biztos nem segíti ma a játékot. A CSZKa eleve nem izzadt meg annyira mostanában, edzésnek is gyenge kupameccs, mostani Zvezda nem ellenfél, a Rosztov pedig a covid-19 fertőzések miatt az ifit küldte el Moszkvába, így a nagy csörte elmardt a két gigász között. Sérülések sem igazán nehezítik a csapat dolgát, Dmitrieva is játszik már, szóval a Moszkva harcra kész.

A Győrnél e meccsen Amandine Leynaud a kimaradó kapus, viszont nem lesz Kristiansen sem (Háfra like this), valamint Despotovicot is otthon hagyta az ETO, ő pl. védekezésben biztos hiányzik majd.

Én a Győrön mostanában azért érzek egy kis fáradtságot, nem annyira éles a csapat. Ugye amikor megkezdték az évet, jobb szélen eleve Fodor játszott, karcsú volt a keret, így akik azóta folyamatosan játszanak, tuti megfáradtak picit. Oftedal sem úgy játszik, mint amikor kicsattan az energiától, ilyen picikét előre hozott tavaszi fáradtság szagát érzem.

Olyan nagy izgulni valója a Győrnek a 11/11 után nincs, igazából beleférne egy zakó. A Moszkvának pedig kéne a bravúr. Igazából már lehet matekozni, a másik csoport 6. helyén nagyjából 100. hogy a Dortmund végez, szóval itt a 3. helyre a Moszkvnak fel kéne kapaszkodni mindenképp, ehhez pedig Ristovskáéknak kell a Győr elleni bravúr. Legutóbb bajnokin a DKKA is simán dobált gólokat a Győrnek az első játékrészben, és a Moszkva azért picit jobb. Látok min. 14 gólt most a Moszkvában, otthon vannak, frissebbek, nem kellett utazniuk, és szerintem élesebbek is.

CSKA Moszkva (n) - Győri Audi ETO KC (n): CSKA Moszkva (n) által szerzett összes gól száma - elsõ félidõ - Felett/alatt tipp