A kérdés jó, mármint hogy mire van nagyobb sansz: Bajnok lesz a Liverpool, vagy fordít az Atalanta elleni párharcban. Egyikre sem tennék pénzt, ráadásul a Liverpoolnak elég rosszul jött, hogy a City kiesett a BL-ből, így a BL már nem emészti Pep csapatának energiáját.

Az szerintem fix, hogy a 0-3 egy olyan eredmény, ahol nem lehet az utolsó 20-25 percre hagyni a dolgokat. A 0-3 egy olyan origó, aminél már kockáztatni kell. Nem feltétlenül fejetlenül menni előre, mert ha a 'pool rossz szokásához hasonlóan megint kap egy gólt a meccs elején, ott már a 4 gólos hátrány az szinte a mission impossible kategória. Oda már csoda kell, vagy Atalanta piros lap, sőt lapok, büntetők, stb.

Én úgy vélem, a 'pool azért megpróbálja a 'lehetetlent', az Atalanta meg nem nagyon fog mást játszani, mint amit az idegenbeli meccsen játszott. Annyi, hogy ott nem volt idejük feldolgozni, mi is történik velük, mert ott csak zajlottak az események, és valahogy minden jól alakult. Itt az a helyzet, hogy tisztában vannak az eredménnyel, a párharc állásával. Ám a taktika aligha lehet más, mint a játék lassítása, tördelése, és ha hibázik a 'pool (szokott), akkor lecsapni a lehetőségre. Koopmeinersék ebben jók.

A tipp közel sem erős, nem is véletlen, hogy csak közepes a tét. Nehéz overezni, amikor egy csapat a labda ellen akar játszani, és nem gólra. Mégis úgy vélem, ha a Liverpool kockáztat, és sokat kockáztat, az vagy bejön, vagy a fagyi visszanyal. Adódik a kérdés, hogy mi történik akkor, ha Pasalicék mondjuk a 10. percben találnak egy gólt, és összesítésben 4-0??? Hát ez a jó kérdés, mert ott már elmehet Salahék nem létező kedve a gurigázástól, de a Liverpool is egyike azon kluboknak, amelyek ha hasonló szituban vannak, bennük van egy olyan 'csoda', amit aztán évtizedekig emlegetünk. Magyarán én nem zárom ki a feltámadást, meg azt sem, hogy nyomnak valami 2-2 félét. Nyílván benne van egy gyengébb meccs is, 0-1, 1-1, vagy 0-2, de úgy érzem, közepes téten 2.00 felett ez egy használható tipp mára.

Atalanta - Liverpool: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp