Első gondolatom a Cádíz-dugó volt, de ezért a 2 tizedért bevállalom a Real Madrid gólját (is). A Real Madrid a BL-re fókuszál, ami egy érthető dolog. A bajnokságban idő kérdése, mikor lesz bajnok matek alapján is, mert gyakorlatilag az. A fővárosi együttes most a Bajnokok Ligája visszavágóra fókuszál, épp ezért Ancelotti egész biztosan azokra számít szombaton, akikre jövő héten nem feltétlenül.

Igen ám, de amikor esélyt ad a peremembereknek, általában élnek is vele. Brahim pl. rendre nagyot alkot csereként, Güler is hajlamos betalálni, és talán még Joseluban is van egy-két gól a szezon végére. Egy biztos, amennyi ziccer a lelkén szárad...

A Real Madrid 'cseréi' úgy játszhatnak, hogy nincs rajtuk teher. Épp ezért ennek a kiesőjelölt Cádíznak hazai pályán egyet illene gurítani.

A Cádíz küzd a bennmaradásért, amire van reális esélye, de ehhez pontok kellenek. Óriási mák azért a Cádíz számára, hogy egy olyan Real Madriddal találkozik, amelynek nem létkérdés a siker, ezt azért illene valahogy meglovagolni. Picit -vagy nem is picit- abban reménykedem, hogy hasonló lesz a meccs, mint a Real Madrid-Almeria, amikor azon a később balhéssá váló meccsen Ramazani az első és a második perc határán már megvillant. Ennél gyorsabban tipp talán csak akkor jön, amikor arra fogadunk, melyik együttes végzi el a középkezdést. Én látok Cádíz-dugót magam előtt, mert a számok nem hazudnak, tény, hogy impotens csapat alapvetően, de azért újabban be-betalál, és az Atleticót egyenesen 2-0-ra megverte. Duplázón ez közepes téten egy egész jó tipp nálam.

Real Madrid - Cadiz: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp