A BL első elődöntőjének első felvonásán a Real Madrid és a Bayern 2-2-es döntetlent játszott. Jó kis meccs volt, pici feszültséggel, büntetőkkel, de végig érezni lehetet, hogy tisztelik egymást. Hogy tisztelik vagy tesztelik egymást a PSG és a BVb játékosai, azt nem tudom. Azt tudom, hogy a PSG megint közel van a tűzhöz, szerintem egy finálét megcsíphet.

Mbappéról szól majd a nyár, megint felkerül a lemez, aminek a címe megy vagy marad. Talán pont ezért is lenne érdekes egy Real Madrid - PSG finálé.

A PSG egy veszélyes csapat, számára a Ligue1 játszótér. Annyival jobbak egyénileg a játékosok, hogy ha nem is a legjobb csapatot alkotják, ezek az egyéni skillek erősebbek hosszú távon. Jó kérdés, hogy ha nincs Araujó kiállítása, továbbjut-e a Párizs. Szerintem amúgy nem, de volt lap, és jogos is volt, szóval jogosan van itt a PSG. Az itt a kérdés, hogy lüktető tempót hozó nyílt meccs lesz, vagy épp ellentétesen: lassabb és megfontoltabb focit hoz. Mindkét együttes igazi kontra specialista. A PSG-nél Mbappét meg Dembélét sem szabad otthagyni egy-egyben, meg területet sem igazán kéne hagyni előttük. De ez igaz a PSG-re is, mert Adeyemi sem lassú, Sanchónak is van kedve focizni Dortmundban, szóval Hernandezéket is zavarba lehet hozni.

Nálam ez háromesélyes meccs, és mint ilyen, egyértelműen a három esély közül abban van érték, ahol a legnagyobb az odds. A remi 3.70-ért szerintem kiváló ajánlat, simán benne van egy jó 1-1 vagy 2-2. Első meccs, nem várok nagy rizikó-vállalást egyik oldaltól sem. Totál csábító a 3.70, ráadásul élesben a cash out funkció is hasznos lehet, mert akinek kevésbé jók az idegei, kedvező állásnál már a 80. perc környékén realizálhat némi profitot, vagy ha épp még rosszul áll a 'széna', akkor is jöhet az iksz akár egy hosszabbításban lőtt góllal.

Borussia Dortmund - Paris SG: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp