22Bet bónusz: Használd ki a szelvényednek az eladási lehetőségét

Tétedet részben vagy egészében visszakaphatod a számládra, ha nem szeretnéd kivárni a fogadásod eldőltét.


Regisztrálj itt 22Bet bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

22Bet bónusz részvételi feltételek

Választhatsz, hogy teljesen vagy részben add el a fogadószelvényed.

Így működik a 22Bet ajánlata:

  1. Regisztrálj egy számlát a 22Bet fogadóirodánál
  2. Egyszeri, gyűjtő- és összetett fogadásokra szóló szelvényeidet is eladhatód.

Felhasználási feltételek

  • A Vállalat „fogadószelvény eladása” funkciója lehetőséget ad a játékosoknak, hogy részben vagy egészében visszakapják a tétjüket a számlájukra, ha nem szeretnék kivárni a fogadás eldőltét. Ez a lehetőség a Saját számlám menüben található Fogadáselőzmények oldalon vagy a fogadószelvényen, a Saját fogadások fülön található.
  • A játékosok a szelvény párbeszédablakában választhatnak, hogy teljesen vagy részben adják el a fogadószelvényüket. Itt adhatják meg azt az összeget is, amelyet szeretnének visszavonni a számlájukra a szelvény árából. A tét maradék része a szelvényen marad, mintha eredetileg is ezzel az összeggel kötötték volna meg a fogadást. Az összegek megerősítéséhez a játékosnak meg kell nyomnia az „Eladás” gombot.
  • A minimálisan és maximálisan visszavonható összeg minden fogadószelvénynél egyedileg kerül meghatározásra. Néhány esetben csak a teljes összeg visszavonása lehetséges, míg a részleges eladások számát csak a tét nagysága korlátozza.
  • Az eladás eredményét befolyásolja, hogy a játékos mennyit vár a fogadószelvény eladása előtt. Ha a szelvényeladási ablak megnyitása és a szelvény eladása között megváltoznak a körülmények a mérkőzésen, az eladás kedvezőbb vagy kedvezőtlenebb is lehet a játékos számára.
  • Egyszeri, gyűjtő- és összetett fogadásokra szóló szelvényeket is el lehet adni.
  • A szelvények nem eladhatók, ha:
    a fogadószelvény már rendezésre került
    a fogadószelvényen egy vagy több kimenetel blokkolva van
    a fogadószelvény olyan kimeneteleket tartalmaz, amelyeket nem lehet eladni
    ezt a fogadószelvényt már eladta
    a fogadószelvény értéke megváltozott – ebben az esetben ügyfelünknek ellenőriznie kell a szelvény új értékét
    a fogadószelvények eladása a vállalat saját belátása szerint blokkolható
  • A Társaság nem vállal felelősséget olyan esetekben, amikor a szolgáltatás műszaki hiba miatt nem áll rendelkezésre. A Társaság fenntartja a jogot, hogy a szolgáltatás nyújtását bármikor és bármilyen esemény kapcsán indoklás nélkül felfüggessze. A fogadószelvény eladása törölhető, ha a szolgáltatásnyújtás bármely szakaszában technikai probléma adódik. A fogadások minden ilyen esetben az általános szabályok szerint, az esemény kimenetele alapján dőlnek el.
  • A Vállalat nem garantálja, hogy a weboldalon megkötött minden fogadás eladható. A játékosok csak a fogadás elfogadását követően tájékozódhatnak az eladás lehetőségéről.
  • A fogadószelvénynek a Vállalat által felkínált eladási ára nem alkuképes. A játékosoknak jogukban áll elfogadni az eladási feltételeket, valamint elutasíthatani a megadott áron történő eladást.
  • Vállalatunk „Automatikus eladás” funkciót is kínál, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink szabályokat állíthassanak be a szelvényükre, vagyis megadhatnak egy árat, amelyen szeretnék automatikusan eladni szelvényt. A fogadószelvény eladási ára rendszeresen újraszámításra kerül, és amint a szelvény értéke eléri a kiválasztott összeget, automatikusan eladásra kerül.
  • Ügyfeleink az automatikus eladás előtt választhatnak, hogy teljesen vagy részlegesen szeretnék eladni a fogadószelvényüket, azonban ezzel letilásra kerül az Automatikus eladás funkció.
  • Az Automatikus eladás felhasználási feltételei megegyeznek a fogadószelvény eladásának feltételeivel és korlátozásaival.