GGBET bónusz: 350%-os befizetési bónusz akár 80.000 Ft-ig

A GG.BET-nél az első két befizetésünk által remek bónuszokban részesülhetünk.


Regisztrálj itt GGBET bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

GGBET bónusz részvételi feltételek

Amennyiben új játékosként regisztrálsz a GG.BET-re és első befizetésként 1500 Ft-tal vagy ennél nagyobb összeggel töltöd fel a számlád, akkor egy 200%-os bónuszban részesülhetsz, majd a második befizetésnél még egy extra 150%-os bónusz jár.

Mit kell tenned a GGBET kezdőbónuszának megszerzéséhez?

  1. Regisztrálj a GGBET fogadóirodához.
  2. Aktiváld a bónuszod. A promóciókat tartalmazó oldalon keresd ki ezt az ajánlatot és kattints az Aktiválás gombra.
  3. Fizess be minimum 1500 Ft-ot és szerezz +200% bónuszt egyenlegedre. A kapott bónusz maximális összege: 40.000 Ft.
  4. Második befizetésed legyen legalább 1500 Ft, és ekkor még extra +150%-os bónuszban részesülhetsz. A második kapott bónusz maximális összege ugyancsak 40.000 Ft.

Felhasználási feltételek (eredeti szöveg)

  1. Az ajánlat egyszeri és az ellenőrzött e-mail címmel rendelkező játékosok számára érhető el.
  2. A bónusz megszerzésének kötelező feltétele a promóció aktiválása a szükséges összeg befizetése előtt. Az első befizetés minimális összegét a bónusz aktiválása utáni 3 napon belül kell befizetni, a másodikat pedig 14 napon belül. Ha a megadott időszakban nincs befizetés, a bónusz érvényességi ideje lejár.
  3. Fogadási bónusz:
    - A bónusz megszerzéséhez az első és a második befizetés összege legalább 1 500 Ft;
    - A megszerzett bónusz maximális összege 40 000 Ft külön mindegyik befizetésre;
    - A bónusz összegének és/vagy a bónusz összeg felhasználásának eredményeként szerzett bármilyen nyeremény kifizetéséhez a felhasználónak fogadnia kell olyan összegben, amely minimum 17-szer meghaladja a megszerzett bónuszt a megszerzés dátumától számított 5 napon belül;
    - A fogadási bónusz összegének megjátszásához legalább 1,75 szorzójú kifizetett fogadást kell kötni, fogadás típusa – egyszeri (Single);
    - Abban az esetben, ha a megadott határidőn belül nem teljesítik a bónusz visszanyerésének feltételeit, a bónuszegyenlegen lévő összeg le lesz vonva. A bónusz megtétele után kapott valódi pénz maximális összege megegyezik a kapott bónusz összegével;
  4. A bónuszok csak akkor használhatók fel fogadásra, ha a valós egyenlegen nincs fedezet.
  5. A bónusz és a valódi egyenleg felhasználásával megtett fogadások nyereményei arányosan kerülnek elosztásra. A bónuszegyenlegből megtett fogadások nyereményei a bónusz számlán, a valódi pénzzel megkötött fogadások nyereményei pedig a valós számlán kerülnek jóváírásra.
  6. Valódi pénz felvétele esetén a nem megjátszott bónusz levonásra kerül.
  7. Az ön pénznemére vonatkozó konkrét összeget pontosíthatja, ha felkeresi az ügyfélszolgálatot. Minden bejövő összeget USA dollárra kell átváltani, ami befolyásolhatja a végső jóváírt összeget.
  8. A GG.BET fenntartja a jogot az akció bármikori befejezésére vagy felfüggesztésére, valamint a bónuszegyenleg és a bónuszkonvertációból származó nyeremények érvénytelenítésére.
  9. Az ellenőrzés oka lehet a bónusz megforgatásakor kapott valódi pénz visszavonása. Ha az ellenőrzés sikertelen, a visszavonási kérelem elutasításra kerül.
  10. A feltételek és a szabályok a promóció során bármikor felülvizsgálhatók és módosíthatók.
  11. A GG.BET fenntartja a jogot az akcióban résztvevők játéktörténetének ellenőrzésére, az akcióval való visszaélés kísérlete pedig saját belátásunk szerint kizárást vonhat maga után bármely vagy az összes további promócióból.
  12. Ön egyszerre csak egy bónuszt aktiválhat. Minden fogadás csak egy bónusz megjátszásánál vehető figyelembe. Bármely más bónusz program további aktiválásával, ön automatikusan deaktiválja az előzőt.